Dag 4 - Verwenning

Dinsdag 08-07-2014

 

Het regende echt keihard, al sinds gisteren avond. Om 11:00 uur werden we wakker gemaakt door Elroy. Gelukkig gingen we in de staftent eten, want alles was kletsnat. Op tafel stond een heeele grote pan vol met wentelteefjes. Natuurlijk had Reinier er 8 gegeten. Toen we klaar waren met eten, moesten de jongens afwassen en de rest had wat vrije tijd.

Rond half 2 zei Elroy dat we om 14:00 uur klaar moesten staan met alleen een jas. Dus wij (meiden van tent 4) waren heel nieuwschierig wat we gingen doen. We gingen er met de auto naar toe. Het was ongeveer een kwartiertje rijden. We kwamen aanrijden en toen zagen we wat we gingen doen. Namelijk bowlen!!

Het was echt super leuk. 1 groep met alleen meisjes hadden 3 rondes gedaan en de andere groep met een paar meisjes en jongens hadden 2 rondes gespeeld, want hun waren met 1 man meer.

Die avond gingen we pannekoeken eten. Na de afwas hebben we met z’n alle weerwolven van Wakkerdam gespeeld, na twee potjes gespeeld te hebben mochten we naar bed.

Weerbericht

In de ochtend regende het net als in de middag. Het zal de hele dag gaan regen en later in de avond war minder. Er word misschien bliksem verwacht.