Groeps-truien

Hoi bevers, welpen, scouts, explo’s, pivo’s, roverscouts, bestuur,  leiding en ouders,

Sinds begin september hebben veel mensen een groepstrui. Mocht u nieuw zijn, of nog geen trui hebben, willen wij ook U de mogelijkheid geven om deze mooie groepstrui te bestellen.

• Het gaat om een paarse hooded sweater (zie hieronder),
  • welke aan de achterzijde zal worden bedrukt met het Meridiaan logo (wereldbol) en de tekst “Scouting De Meridiaan”,
  • uitgevoerd in de kleuren geel en zwart.
  • De trui is gemaakt van 50% katoen / 50% polyester 270 g/m2.
Paarse truilogo

De trui is leverbaar in  volgende maten:

MaatBreedte A
Lengte B
Mouw Leng. C
S506684
M566987
L617189
XL667491
2XL727694
De ervaring is dat ze redelijk ruim vallen, maar het fijnste is ook als hij over de blouse past!

We kunnen deze trui aanbieden voor € 18,50 per stuk.
Er is ook een uitvoering als VEST en deze heeft een prijs van  € 22,50 per stuk.

Het zou natuurlijk te gek zijn als iedereen zo’n groepstrui heeft en hopen dan ook dat velen van jullie (liefst iedereen), gebruik maakt van deze mogelijkheid.

Om één en ander in goede banen te leiden gaat het reserveren als volgt:

• U vult hier de gewenste maat in, samen met uw naam, email en telefoon nummer.
  • Als de trui op vooraad is krijgt u bricht.
  • De truien worden gedrukt, en bij u afgeleverd via de speltak.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kun je contact opnemen met de leiding van je eigen speltak.

Met vriendelijke scoutinggroeten,
Organisatie Groepstrui “De Meridiaan”.

Formulier is op dit moment niet actief

voor vragen opmerkingen

groepstrui@scoutingdemeridiaan.nl