Deen jeugdsponsoraktie

Scouting de Meridiaan doet mee met de DEEN jeugdsponsoraktie!! Welke DEEN? De deen en de REGENBOOGBUURT

 

Deen jeugdsponseractie

Welkom bij scouting de meridiaan, almere

beverguide Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Scouting is een tijdsverdrijf dat geheel door vrijwillgers wordt gedreven.

20 Jarig jubileum

Beste jeugdleden van ‘De Meridiaan’, ouders/verzorgers,

In 1995 is scouting vereniging  ‘De Meridiaan’ opgericht in buurtcentrum ‘De Wieken’ in de Molenbuurt. Toen begonnen met 52 jeugdleden en 9 kaderleden, 20 jaar later zijn we een vereniging  met 142 jeugdleden en 40 kaderleden.

Deze mijlpaal vraagt om een feestje. Dit willen wij graag vieren met een weekendkamp met de gehele vereniging.

De plek waar op wij dit feest gaan vieren is op scouting Ragay Redoz te Harderwijk.

Zoka 2014 Dwingeloo Scouts2

Zaterdag 5 juli - Verterk en opbouwen Op de mail hadden we al vele keren, over en weer, bericht gekregen over het komende scouting kamp. Het kamp 2014 zou plaatsvinden op labelterrein Dwingeloo. Al vele keren buienradar en de weeronline gecheckt voor dat te leuke en te gekke kamp met als thema “scouts van wakkerdam”. Scout: Alles mee van de paklijst: check. Fiets zelf meenemen of naar het clubhuis brengen: check. Ouders op de hoogte gebracht dat ik om 14.00 uur in Dwingeloo moet zijn, check. Kostbare spullen thuis laten, check. De leiding moet om 08.00 uur bij het clubhuis zijn, chec

Zomervakantie

Pagina's