Welkom bij scouting de meridiaan, almere

beverguide Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Scouting is een tijdsverdrijf dat geheel door vrijwillgers wordt gedreven.

Kerst 2014

Deen jeugdsponsoraktie

Scouting de Meridiaan doet mee met de DEEN jeugdsponsoraktie!! Welke DEEN? De deen en de REGENBOOGBUURT

 

Deen jeugdsponseractie

Boni jeugdsponsoraktie

Scouting de Meridiaan doet mee met de Boni jeugdsponsoraktie!! Welke Boni? De Boni in Almere Buiten, Rode Katerplaats 2.

Zie foto voor verdere uitleg over deze aktie.

 

Boni

 

 

Zoka 2014 Dwingeloo Scouts2

Zaterdag 5 juli - Verterk en opbouwen Op de mail hadden we al vele keren, over en weer, bericht gekregen over het komende scouting kamp. Het kamp 2014 zou plaatsvinden op labelterrein Dwingeloo. Al vele keren buienradar en de weeronline gecheckt voor dat te leuke en te gekke kamp met als thema “scouts van wakkerdam”. Scout: Alles mee van de paklijst: check. Fiets zelf meenemen of naar het clubhuis brengen: check. Ouders op de hoogte gebracht dat ik om 14.00 uur in Dwingeloo moet zijn, check. Kostbare spullen thuis laten, check. De leiding moet om 08.00 uur bij het clubhuis zijn, chec

Pagina's