Welkom bij scouting de meridiaan, almere

beverguide Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Scouting is een tijdsverdrijf dat geheel door vrijwillgers wordt gedreven.

Zoka 2014 Dwingeloo Scouts2

Zaterdag 5 juli - Verterk en opbouwen Op de mail hadden we al vele keren, over en weer, bericht gekregen over het komende scouting kamp. Het kamp 2014 zou plaatsvinden op labelterrein Dwingeloo. Al vele keren buienradar en de weeronline gecheckt voor dat te leuke en te gekke kamp met als thema “scouts van wakkerdam”. Scout: Alles mee van de paklijst: check. Fiets zelf meenemen of naar het clubhuis brengen: check. Ouders op de hoogte gebracht dat ik om 14.00 uur in Dwingeloo moet zijn, check. Kostbare spullen thuis laten, check. De leiding moet om 08.00 uur bij het clubhuis zijn, chec

PoNaHi 2014

Poolnacht Hike was een groot suc-6, ondanks het slechte weer, vliegende tenten, hebben scouts-1 van de meridiaan toch maar even de eerste prijs naar Almere-Buiten mee genomen!

PoNaHi 2014 Winnaars Almere

Boerenkooltocht 2014

Beste ouders/verzorgers

Als start van het nieuwe jaar is er weer een BOERENKOOLTOCHT!! En wel op 11 januari 2013!!
Samen met al onze vrijwilligers, bevers, welpen, scouts, explorers, Roverscouts, pivo’s en bestuur en natuurlijk ook met u willen we graag het nieuwe jaar op een ludieke manier starten.

Op zaterdag 11 januari 2013 bieden wij u een Boerenkool-maaltijd aan. U heeft de keuze uit hutspot of boerenkool met worst natuurlijk. Broertjes, zusjes opa’s en oma’s mogen vanzelfsprekend ook mee.