Leiding

Ons leidingteam bestaat uit Kaa (Mark), Baloe (Aaike), Malchi (Rob), Mang (Jolanda) en Raksha (Hetty) (aspirant-leiding). Kaa is onze teamleider.

 

 

Kaa

 

Baloe

Baloe

Malchi

 

Horde

 

De Waingoengahorde is vernoemd naar de rivier de Waingoenga die door de jungle stroomt. Onze welpenhorde kent maximaal 28 welpen. De welpen zijn verdeeld over vier nesten die allemaal een eigen kleur hebben. De kleuren zijn rood, oranje, geel en groen. Elke welp heeft de kleur van zijn nest op zijn of haar mouw: een insigne met een voetafdruk en een pootafdruk. De nestindeling gebruiken we als we snel vier groepjes nodig hebben voor bijvoorbeeld een spel of een tafelschikking. Aan het begin van het jaar verdelen we de leeftijden en ervaring zoveel mogelijk over alle nesten.

Nesttekens

Elk nest heeft een gids en een hulpgids, meestal de oudsten uit het nest. (Hulp-) gids word je niet zomaar, daar moet je veel voor doen. Je krijgt de kans om andere welpen dingen te leren die jij al kent bijvoorbeeld. Maar we vragen ook van je je nest te tellen als we verzamelen voor de opening of de sluiting. Best wel een verantwoordelijkheid dus en een voorbeeldfunctie. Soms organiseren we iets extra's voor deze groep, zoals een opkomst waar je zelf met de andere gidsen leiding mag geven, of helpen met koken op kamp (extra insigne!) of een extra opkomst aansluitend op de gewone opkomst.