Afmelden en contact

Afmelden

Kan je een keer niet? Dat is helemaal geen probleem, maar laat het wel op tijd weten. Stuur een mail aan: welpen1.waingoengahorde@gmail.com en vertel even wanneer je niet kan.

Tot de volgende keer!

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een mail aan: welpen1.waingoengahorde@gmail.com.

Tijdens een opkomst in de blokhut zijn we bereikbaar op telefoonnummer 036 - 532 83 35. Vraag dan naar de leiding van welpen-1.

Groene t-shirts

Voor het aanschaffen van groene t-shirts voor bijv. het zomerkamp kun je terecht op onze eigen Waingoenga Webshop. Dit is de webwinkel waar de welpenleiding tegen kostprijs bijv. groene t-shirts verkoopt voor als het erg warm is.

Bijzonderhedenformulier

Van iedere welp willen wij graag steeds een up-to-date door u ingevuld bijzonderhedenformulier hebben. Hierop staan o.a. zwemdiploma's, allergieën en uw contactgegevens in geval van nood. De map met bijzonderhedenformulieren reist altijd met ons mee, zodat we de gegevens altijd bij de hand hebben.

U kunt het blanco formulier hier downloaden, thuis invullen en bij de leiding inleveren. Vraag gerust of u uw formulier nog eens in mag zien. Dan kunt u meteen kijken of alles nog klopt.