Sponsors

Als scoutinggroep zijn wij altijd opzoek naar sponsors, op dit moment hebben we de volgende acties/sponsoren:

DEEN Supermark regenboogbuurt:

Doen wij mee met de jeugd sponser actie, ga her winkelen en stop uw muntjes in de de SCOUTING de MERIDIAAN

Jeugspa

BONI Supermarkt Stripheldenbuurt:

kinderWORLD:

Scouting de meridiaan is een SPORTY Kids vestiging die prachtig gelegen is in een bosrijk gebied vol uitdagingen voor de kinderen. Binnen bevinden zich twee grote lokalen en twee wat meer knusse lokalen. Deze vestiging houdt zich vooral bezig met buiten en bewegen. Vrijwel alle activiteiten bevinden zich in de frisse buitenlucht. In de toekomst komt er een kinderboerderij vlakbij de vestiging wat natuurlijk geweldig is voor de kinderen. Uiteraard kunnen de kinderen naast sport en buitenactiviteiten ook hun creatieve kant kwijt doormiddel van de georganiseerde knutselactiviteiten.

voor meer informatie: